SÅ KÖPER DU NYPRODUKTION

EN TRYGG KÖPPROCESS

Vår målsättning är att du som köpare hos oss på Huvudgatan alltid ska känna dig trygg och välinformerad genom hela köpprocessen. Från det att du lämnat en intresseanmälan till de att du flyttar in i din nya bostad. Av den anledningen har vi tagit fram en modell med nyhetsbrev och en personlig projektledare som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal eller e-mail. Nedan ser du hur processen fungerar steg för steg.

TRYGGHET I VÅRA PRODUKTER

Vi upplever att våra projekt skapar extra trygghet för dig som köpare då vi använder samma byggteknik i alla våra hus. På så sätt eliminerar vi de eventuella hinder och olyckor många i branschen kan råka ut för. För att enkelt förklara processen så byggs alla våra hus på samma sätt i en och samma fabrik och inget dåligt väder eller stress påverkar vår byggnation.

Med väl utstuderade kartor över området optimerar vi utsikt, soltimmar och vridningar på hus samt altaner. På så sätt får ni som köpare en härligare upplevelse när ni flyttat in. 

ATT BO I BOSTADSRÄTT

I Sverige är bostadsrätt en av de vanligaste boendeformerna. Alla som äger en bostadsrätt är medlem i en bostadsrättsförening som är en ekonomisk förening. Bostadsrättsföreningar har till ändamål att på upplåta lägenheter med bostadsrätt till dess medlemmar. Som ägare av en bostadsrätt har man rätt att nyttja bostaden på obegränsad tid. Medlemmarna i bostadsrättsföreningen har ett gemensamt ansvar för föreningen. God ekonomi ger alla boende en möjlighet för bostadsrättsinnehavarna att bo i ett bra boende till ett självkostnadspris. Löpande månadsavgifter täcker föreningens kostnader exempelvis ränta på föreningens lån samt drift och underhåll.

När alla lägenheter är besiktigade och inflyttade lämnar Huvudgatan över ansvaret till den nya bostadsrättsföreningen vars styrelse är ni medlemmar. Överlämningen sker av oss och en representant från SBC (Svenskt Bostadsrätts Centrum) som sedan sitter med som ekonomisk förvaltare.

KVALITETSSÄKRAD NYPRODUKTION

Genom att prefabricera största delen av processen kan vi garantera att våra hus alltid håller samma höga kvalitet.

PREFABRICERAD PROCESS

Våra hus förtillverkas inomhus i Myresjöhus fabrik. Byggnationens kvalitet påverkas därför aldrig av oförutsedda stressfaktorer eller dåligt väder.

MYRESJÖHUS

Våra hus förtillverkas inomhus i Myresjöhus fabrik. Byggnationens kvalitet påverkas därför aldrig av oförutsedda stressfaktorer eller dåligt väder.

KÖP NYPRODUKTION AV HUVUDGATAN

nik-macmillan-YXemfQiPR_E-unsplash

Är du intresserad av att köpa ny bostad?
Klicka på länken nedan för att läsa mer om våra kommande och pågående projekt.